Comentarii înscrise de Stefan Roman
FotografieComentariuData
Snowy in action
Mircea Costina
Na uite, am facut special login ca sa pot sa-i dau nota pozei tale, foarte faina... si merci pentru ca ne arati si noua pozele astea;-)
28 Apr
Aconcagua văzut din la Laguna Horcones - Transandina 2002 - 2003
Stefan Roman
Ui.... cu o mica intarziere de aproape doua luni vroiam sa va multumesc pentru urari... mi-au cazut foarte bine... :-)
22 Sep
Nieve y hielo debajo del cielo
Stefan Roman
Nevado Illimani - 6439 m
26 Apr
El altiplano boliviano... en bicicleta
Stefan Roman
Da, Parinacota este vulcanul sudic, adica cel din stanga, iar Pomerape cel nordic. Daca m-as mai invarti putin spre est, s-ar vedea si vulcanul Sajama... care este cel mai mare din zona, iar spre sud s-ar vedea vulcanul Guallatire.
Desertul Atacama se delimiteaza intre coasta Pacificului si primul lant altoandin (respectiv 0 - 3500 m). Intre cele doua creste se afla altiplano-ul (3500 - 5000 m) dupa care vine caderea spre zonele joase - bazinul Amazonului sau pampa. Aceasta poza este facuta la marginea altiplano-ului, la altitudinea de 4215 m in apropiere de pasul Tambo Quemado (4630 m), principala trecere intre Chile si Bolivia.
26 Apr
Gemenii
Golopentia Dan
Salut. Fain ca ai ajuns si pe aici. Eu plec peste o luna pentru 5 luni in Peru, Bolivia, Argentina de nord si Chile- am practica cu facultatea si vreau sa fac o tura cu bicicleta. Mi-ai putea trimite adresa ta de mail sa-ti pun eventual niste intrebari?! Merci, stefir@web.de
18 Iul
Lappinlaani
Mihai Benea
Hopa piele, ce-ai zice de un Praktika in loc de Nikon F80.... si cata prelucrata. Oricum, e mai misto asa.
20 Feb
Comentarii înscrise de Stefan Roman