Comentarii înscrise de Horațiu (Bibi) Daniel
FotografieComentariuData
Ștevia
Horațiu (Bibi) Daniel
Mulțumesc tuturor pt comentarii; imaginea-i totuși departe de ceea ce transmit direct ochii noștri la fața locului...
16 Apr
Jnepeniș
Horațiu (Bibi) Daniel
Păi de aia s-au și colorat așa frumos, se bucură de panorama de la balcon:-D
16 Apr
Omul după asfinițit
Horațiu (Bibi) Daniel
He, he, și eu doresc tuturor să aibă parte de asemenea senzații:-) Probabil că dacă mai mult popor ar face ce facem noi (să ne dăm prin munți printre cabane:-P) și lumea asta ar fi ceva mai bună și prietenoasă. Mulțumesc pt comentarii, ture cât mai faine și vreme bună!
16 Apr
Bibi
Horațiu (Bibi) Daniel
Oau! Mulțumesc frumos tuturor!
Și eu vă doresc vouă toate cele bune, numai ture faine și poze reușite!!
28 Apr
La Grota cu Aburi
George Năpăruș
:-) Mulțumesc de urare! Interesantă-i Grota cu abur, am și eu niște poze interesante chiar dinăuntru... Dar nu-s pe Alpinet:-(Zona e o adevărată colecție de trasee și locuri interesante. Ture plăcute și vreme bună!
15 Oct
Io...
Florin Ghiban
oo, asta-i un fel de King of Momâi! Mersi mult pt urări, și eu îți doresc ție poteci line și vreme bună!!:-D
15 Oct
Micul dejun
Mihai Bârlă
Faină "bucătărie"! Să tot dejunezi pe acolo:-D Mulțumesc mult pt urări, momentan eu îți pot spune doar "Poftă bună!":-P
15 Oct
Bibi
Horațiu (Bibi) Daniel
Heei! Mulțumesc mult pt urări!! Ce surpriză plăcută!
15 Oct
Panorama masivului Retezat
Horațiu (Bibi) Daniel
Da, așa e, ai dreptate și cu cu panorama și cu perspectiva mai bună de la o zonă mai înaltă. Din păcate era duminică, și grupul era stresat să ne întoarcem cât mai repede în hărmălaia orașului:-x
16 Iul
Bibi
Horațiu (Bibi) Daniel
:-) Mda, probabil... mai umblu pe la munte, cine știe pe unde ne-am întâlnit :-P
16 Iul
Voal
Horațiu (Bibi) Daniel
Da, era pacla...:-( Asa arata dupa o corectura de "levels", si saturatie, originalul era o chestie gri in care deduceai niscai peisaj.
18 Iun
Timișoara - oraș alpin?
Horațiu (Bibi) Daniel
:-D Credeam inchis subiectul asta... Totusi, pt cei care doresc mai multe argumente, puteti vizita http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/bibi_hbd/my_photos. Sau de ce nu, ma puteti vizita pe mine:-), vom lamuri la sigur problema:-D
9 Iul
Timișoara - oraș alpin?
Horațiu (Bibi) Daniel
Leo dragă... din păcate știu foarte bine de unde am făcut poza, chiar din Timișoara:-P mai precis dintr-un bloc turn de pe Take Ionescu. Dacă cunoști un pic Lugojul știi că acolo nu există asemenea blocuri (cele de lângă OMV doar seamănă cu astea:-P) Dacă cumva crezi că-i făcătură, am răspuns și la această afirmație, mai sus. Mai am și alte poze similare, inclusiv cu Semenicul, le putem vedea împreună, la o cafea, dacă vrei:-D
21 Ian
Timișoara - oraș alpin?
Horațiu (Bibi) Daniel
Ah, trebuie să amintesc și de poza cu Semenicul, fotografiat tot din Timișoara, luminat din spate, dimineața devreme. Din păcate respinsă și ea din cauza "calității" slabe. Voi insista cu un mail la admini să posteze totuși, Semenicul nu se "prinde" prea clar nici în cele mai senine zile, mai ales că se află la ceva mai mult de 100km de obiectivul aparatului de fotografiat.:-P
Ei, dacă cumva apar îndoieli asupra veridicității acestor imagini, sunt sigur că unii alpiniști utilitari ce au montat reclame sau antene pe blocuri-turn în Timișoara, pot confirma fundalurile muntoase în discuție:-)
22 Dec
Timișoara - oraș alpin?
Horațiu (Bibi) Daniel
Of! Nu am reușit să intru pe Alpinet de când am postat imaginea, si uite ce mesaje! Mă bucur să văd asta, bănuiam că se vor isca discuții:-D. Voi încerca să lămuresc puțin situația, sunt mai multe comentarii care au dreptate:
1. Sorin a explicat exact cum stă treaba cu focala de 300, care pe aparatul meu e echivalentul pe film (35mm) a 480.
2. Minerva: nu e din Soarelui, ci... de pe Take Ionescu, din turnuri. Da, se văd dealurile Buziașului, blocurile din prim plan sunt in Prințul Turcesc (Belinski)
3. Cătălin(i): Da, e mătrășeală:-D în sensul că primul plan e modificat digital în Photoshop (în grabă, puțin cam grobian, recunosc). Poza originală e clară și în prim-plan.
E greu de surprins asemenea priveliști din Timișoara, trebuie să cam fii cu ochii pe orizont, lucru mai ușor de realizat dacă locuiești la etajele superioare (de la 7 în sus). Normal, vremea joacă un rol decisiv, ceea ce am surprins în fotografia asta mi se dezvăluie poate de 3 ori pe an. Cu zăpadă, vreau să spun:-).
Am încercat să postez o poză nocturnă, cu lumina crucii de pe M. Mic dar, a fost respinsă de admini pe motiv că nu se încadrează în proiectul Alpinet:-(. Voi mai încerca, e f. interesantă, mulți dintre noi nici nu cred că uneori se pot vedea munți din Timișoara, darmite ceva pe ei:-)
22 Dec
Comentarii înscrise de Horațiu (Bibi) Daniel