Industry

Înscrisă de: Fotogeografica X
Industry
Data publicării: : 18 Mai 2006, vizualizări:: 3546
Localizare geografica: România
Descriere: Radu Ponta
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Sigrid Martin Sigrid Martin, Marţi, 23 Mai 2006, 9:49

ma mir ca doar se noteaza, dar nu se comenteaza o asemenea fotografie complexa în "informatii" - frumos surprins!

Roxana Tilca Roxana Tilca, Miercuri, 24 Mai 2006, 10:02

asta mi-a plăcut de la inceput...very nice...:-D

Despinoiu Eduard Despinoiu Eduard, Miercuri, 24 Mai 2006, 13:47

Canon, canon, saturatie, saturatie din defintie... mi se pare un pic prea, prea... Nu stiu cromatica reala, am sa o vad maine :de aceea aceste "suspiciuni" poti sa le pui si pe seama scanarii...:-D

Claudiu Szabo Claudiu Szabo, Miercuri, 24 Mai 2006, 14:44

Da, mai Edy mai, ca d-aia o si-nscris-o, ca e "prea, prea" (Apropo: tu ce-ai vrut sa zici?):-D Cat despre cromatica: cunoastem cu totii originalul...:-)

Fără foto C R, Miercuri, 24 Mai 2006, 16:44

Draga Edoard Despionoiu, scriind in acest spatiu destinat comentariilor te adresezi noua, tuturor acelora care avem dreptul sa citim si o facem. Avand in vedere acest fapt, profit de aceasta ocazie pentru a relua rugamintea de a te exprima coerent si corect. Daca am scris prea corect pentru tine si nu intelegi tot ce vreau sa spun vei simti macar frustrarea pe care o simtim noi cand iti citim comentariile.

Fără foto Ducu Gheorghiescu, Miercuri, 24 Mai 2006, 17:45

Eduard, iti poti calibra monitorul si vezi si tu cum trebuie. Dar parca e mai simplu sa te legi la ochi si sa apesi la intimplare pe taste.

Cristian Flueraru Cristian FlueraruAdministrator Alpinet , Joi, 25 Mai 2006, 17:38

Din cate stiam, si vazusem la momentul respectiv, Ponta foloseste un D70. nikon D70. in cazul asta ce a mai scanat? edY-tu ai o baza de observatii docente din care iei asa, random, cu copy paste cate una si le trantesti in subsolul pozelor? daca da, vezi ca asta nu se potriveste aici. baga la ducu aia cu canon-ul ca ponta e din breasla nikonistilor

Minerva Vincze Minerva VinczeAdministrator Alpinet , Joi, 25 Mai 2006, 17:52

Radu... Bravo!!!:-D:-P

Şerban-Alin Pontoş Şerban-Alin PontoşAdministrator Alpinet , Joi, 25 Mai 2006, 21:29

E o intreaga alchimie in fotografia aceasta...indiferent de locul care o sa il aiba ramane o imagine speciala si totdata una din favoritele mele... titlul spune totul...industrie pe mai multe nivele:-)

Despinoiu Eduard Despinoiu Eduard, Vineri, 26 Mai 2006, 19:28

Greseala mea:Nikon D70 s nu Canon! Toate aceste fotografii sunt scanate, cele care le vedeti pe aceasta galerie ONLINE! Ieri am avut ocazia sa vad varianta originala la expozitia din Bucuresti! Trebuie sa recunosc ca arata altfel, mult mai bine ca aici! Cand am spus cromatica reala, m-am referit la fotografia A4, Prezenta in Muzeul de Istorie, pe care am privit-o indelung... AM GRESIT, din 2 cauze:1) EU 2) Scanarea care a pierdut calitatea unor fotografii de aici... Oare chiar va simtiti bine ca-mi sariti cu totii pe cap, unu si unu???:-)

Fără foto mircea bologa, Sâmbătă, 27 Mai 2006, 11:16

Ha, ha! Ai luat premiul 2, dai de baut!:-)

Alexandru Lăpuşan Alexandru LăpuşanAdministrator Alpinet , Sâmbătă, 27 Mai 2006, 11:22

Ca in fiecare an, echipa care s-a ocupat de organizarea Fotogeografica isi cere scuze pentru calitatea imaginilor din Galeria Alpinet. Timpul este scurt (intre jurizare si pregatirea expozitiei) si putini participanti trimit copii digitale ale fotografiilor. Prin urmare, sunt multe fotografii de scanat intr-un timp foarte scurt, iar prin scanarea fotografiei rezultatul nu este mereu cel mai bun.

In orice caz, fotografia asta este foarte buna, putea la fel de bine sa castige ea Premiul Alpinet din acest an, felicitari Radu!

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Nu există comentarii înscrise de Fotogeografica X


©Proiectul Alpinet 1999 - 2022