Gemenii

Înscrisă de: Golopentia Dan
Gemenii
Data publicării: : 23 Mai 2001, vizualizări:: 768
Localizare geografica: Bolivia
Echipament folosit: Rollei
Descriere: Vulcani gemeni la granitza Bolivia-Chile, umbra apartine vecinului lor mai mare Sajama.
Golopentia Dan - Galeria personală
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Stefan Roman Stefan Roman, Joi, 18 Iul 2002, 11:59

Salut. Fain ca ai ajuns si pe aici. Eu plec peste o luna pentru 5 luni in Peru, Bolivia, Argentina de nord si Chile- am practica cu facultatea si vreau sa fac o tura cu bicicleta. Mi-ai putea trimite adresa ta de mail sa-ti pun eventual niste intrebari?! Merci, stefir@web.de

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Golopentia Dan
 1-20 din 25
  > [21-25]
FotografieComentariuData
Lăiţel Sanset
Ducu Gheorghiescu
Ce estem bre un sanset? Apus nu merge?
5 Iul
Patagonia-Argentina - Cerro Torres
Marcel Ban
Numele corect este Cerro Torre. Din unghiul asta toata trufia acestui varf nu este asa de evidenta, ghetarul ocupa primul plan, este interesanta suprafata ghetarului modelata de vant si razele solare. Intreaga serie este foarte interesanta, pacat ca dimensiunile fotografiilor sant relativ mici.
25 Feb
Pitulata cuminte
Golopentia Dan
Exact. Poza a fost facuta in sambata Pastilor 1994 pe o minunata zi de primavara timpurie.
31 Dec
Pasul lui Cortez
Golopentia Dan
Pentru Ionut, Rollei 35S nu are decat o lentila de 40mm deci nu se pune problema zoom-ului. Distanta dintre cele doua varfuri, masurata pe harta, este de aproximativ 20Km.
11 Dec
Dead Man Walking
Alin Olaru
Good title man!!
24 Nov
Piatra Singuratica
Chetan Horatio
Unde este aceasta singuratica piatra rogu-te.
24 Nov
Fierastraul
Octavian Radu Topai
Magistral comentariul, multumesc Calin! Ai citit-o ca in palma, cu toate ca banuiesc nu ai fost acolo.
21 Nov
Fierastraul
Octavian Radu Topai
Poza este foarte interesanta. Geologic vorbind un ghetar lasa in urma o vale in forma de U, adica cu fundul plat. Nu pot sa inteleg cum s-a format prispa aceea, pare aproape facuta de mana omului, striatiile de pe peretele prispei cred ca sant rezultatul eroziunii cauzate de suvoaie de apa.
20 Nov
Caldarea Urlei
Sandu Pencea
Cred ca este o fotografie buna, cu multe detalii topografice, Custura Urlei, Vf. Urlea in dreapta, Fundul Bandei(?) in stanga. Personal imi aduce aminte de niste locuri minunate de pus cortul in apropierea L. Urlea. Cu atatea fotografii din Fagaras cred ca cineva ar putea insaila o interesanta traversare virtuala a masivului.
14 Nov
De veghe
Golopentia Dan
Mai mult chestie de noroc, vorba ceea nu e pentru cine se pregateste ci pentru cine se nimereste.
3 Nov
In sfirsit o fereastra ...
Adrian Todea
Frumoasa vedere a Masivului Ciortea, mai putin umblat si fotografiat.
2 Nov
Mânăstirea Cheia
Irina Bratu
Frumoasa imaginea. In general simetria perfecta este mai bine evitata in fotografii, abordarea frontala aplatizeaza, alt unghi ar sugera volumul si ar introduce jocul de umbre.
30 Oct
Primăvară 2
catalin scobiola
De acord cu Chris, florile din prim plan se potrivesc ca nuca in perete, par adaugate, in plus frunze de copac se intalnesc cam rar pe pasunile alpine. Daca este o imagine compusa ar trebui mentionat.
30 Oct
Pasul lui Cortez
Golopentia Dan
Daca esti in America de Nord nu este prea complicat, sant la o aruncatura de bat de Mexico City. Popo a fost foarte activ in ultimii ani si ascensiunile au fost sistate, sant insa multi alti vulcani in Mexico.
30 Oct
Avenida Vulcanilor
Golopentia Dan
Kodachrome 64, diapozitive. Aparatele din seria Rollei 35 sant adevarate tancuri. Complet manuale, rangefinder, practic indestructibile, cu optica Zeiss, dupa ce le-ai invatat chichitele fotografiatul cu ele devine o a doua natura. Au o adevarata cult following, cantitatea de informatie pe internet este naucitoare.
27 Oct
Pasul lui Cortez
Golopentia Dan
Multzam. Fotografia e facuta de pe Popo cam la jumatatea drumului spre varf, unde m-au prins zorile, cu noaptea in cap pornisem de la frumoasa cabana Tlamacas situata cam la 4000m altitudine.
15 Oct
Fluture
Adrian Belu
Este un fluture monarh care ierneaza in Michoacan, Mexico. Un zbor de peste 3000 de mile, totusi Mexic ramane in America de Nord.
8 Oct
Deep Umbra
Cristi Tzecu
Poza e frumoasa, imi place textura zapezii, parca e o piele de elefant, titlul nu mi se pare prea fericit, dupa mine nu suna bine nici in engleza nici in romana. Daca preferi engleza poate deep shadow(s), altfel intunecare, inserare...
9 Sep
Manastirea Stanisoara
Golopentia Dan
Multumesc pt. comentariu. M. Stanisoara este f. fotogenica, ce e drept probabil sant putine manastiri care nu sant fotogenice. Mai sant 2 fotografii cu Stanisora in galerie, una cu manastirea in straie de iarna.
2 Iul
Pe Marea Norilor
Golopentia Dan
Interesant comentariul. In acea seara norii pareau asa de consistenti incat am avut impresia ca as fi putut merge pe ei.
13 Iun
Comentarii înscrise de Golopentia Dan
 1-20 din 25
  > [21-25]
©Proiectul Alpinet 1999 - 2022