Prima din lan

Înscrisă de: Gabriel Vişinescu
Prima din lan
Data publicării: : 18 Iun 2004, vizualizări:: 828
Localizare geografica: România
Gabriel Vişinescu - Galeria personală
Bookmark and Share
Galeria Foto Alpinet
Fără foto George Enache, Vineri, 18 Iun 2004, 23:37

faina ma!

Cristi Zegheru Cristi Zegheru, Sâmbătă, 19 Iun 2004, 10:26

Deosebit de frumoasa:-)

Fără foto Horia Barbaza, Luni, 21 Iun 2004, 15:02

Faine culori. Ce aparat ai folosit (filtru)?

Fără foto Gabriel Vişinescu, Joi, 1 Iul 2004, 13:13

Aparat de fotografiat Minolta Dimage 7i. Fara filtre.

Galeria Foto Alpinet
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii
Comentarii înscrise de Gabriel Vişinescu
[1-20] [21-40]<  41-50 din 50
 
FotografieComentariuData
Focul dimineţii
Gabriel Vişinescu
Am o fotografie in galeria mea "Fara titlu" cu un lac. Acest lac era in josul unei vai langa un motel "Valea de Pesti" unde veneau minerii in "vremurile mai bune pentru ei". Eu n-am facut nimic altceva decat sa urc un munte cam 500m si sa fotografiez ceea era in primul plan. Mai mult nu pot sa pun despre locatie. Au trecut aproape 2 ani si multe detalii mi s-au sters din memorie. Dar asa cum spune si Mihaela Alina Radu: e Retezat. Am sa postez o fotografie cu muntii Retezat facuta de pe un munte aflat dupa cel din fotografie.
11 Iun
uliţă într-un sat de deal
visinescu raluca
Incearca sa o faci un contrast putin mai mare si aplica un usor USM
11 Iun
Focul dimineţii
Gabriel Vişinescu
Locatia... imi este destul de greu sa explic cam pe unde a fost facuta...
Mai exact eu aram pe Valea de Pesti, undeva la capatul Vaii Jiului. Data: Noiembrie 2002, approx. ora 7.00 dimineata
11 Iun
Focul dimineţii
Gabriel Vişinescu
Ceea ce a facut Photoshopup-ul la aceasta fotografie a fost o idee de mai mult contrast si saturare a culorilor, doar o idee nimic mai mult, unsharp mask-ul de rigoare pe care-l aplic aproape pentru orice imagine facuta... adica o prelucrare absolut in limite normale, nimic mai mult.
Referitor la incadrare sunt de acord cu voi. Am vreo patru variante de crop dar am decis sa o pun pe cea intreaga. Asta am fotografiat asta am postat.
Referitor la Minolta Dimage 7. Am avut Minolta Dimage 7, Minolta Dimage 7i...am "tras" mii de fotografii si nici cea mica neplacere din partea lor. In consecinta am decis sa merg mai departe cu Minolta si acum am un Konica Minolta A2... Deci... daca altii au zis ca au avut probleme... asa o fi dar eu sunt mai mult decat multumit de aceasta serie de aparate.
10 Iun
Florar
Ioan Şteţca
Ce frumos... Un macro care impresioneaza nu prin subiect asa cum se doreste in general in acest gen de imagini ci prin ceva ce tine stropii de apa (roua) de atarna pe spatele petalelor si acest ceva nu-l pot descrie in limita de spatiu admisa. Frumos! Restul... orice poate fi perfectionat dar nu mai conteaza :-)
7 Iun
Munti de catifea
Gabriel Vişinescu
Fotografia este alb-negru.
28 Mai
Final
Daniel HumelnicuAdministrator Alpinet
Ar fi fost perfecta daca ai fi incadrat astfel incat sa intre mai mult din coroana copacilor. Oricum imi place!:-)
26 Mai
Jepi
Gabriel Vişinescu
Ptr. Mihaela: Fotografia a fost facuta pe platoul dintre Cota 2000 (Sinaia) si Piatra Arsa, undeva pe la mijlocul distantei.
Ptr. Catalin:Acest filtru are un singur rol si anume acela de a da aceasta tenta "portocalie" imaginii. In cazul in care exista si un apus de soare accentueaza destul de dramatic atmosfera (culorile). Acest filtru care este de fapt un Tobacco degrade l-am cumparat odata cu un Cokin Neutral Grey degrade. Spre deosebire de Tabacco pe care-l folosesc foarte rar si doar ca sa ma joc (ca si cazul acestei panorame), filtrul Neutral Grey este nelipsit. :-) Oricum efectul il poti obtine foarte usor si in Photoshop asa ca pot spune ca a fost un moft si chiar o investitie rea.
26 Mai
Eclipsa
Gabriel Vişinescu
Problema in aceasta imagine nu este focus-ul ci profunzimea de camp. O data ca trepiedul nu putea fi coborat la inaltimea de la care am fotografiat si din acest motiv a trebuit sa fac imaginea din mana si pe de alta parte batea vantul astfel ca papadia se misca destul de mult. Astfel a trebuit sa folosesc o viteza destul de mica de expunere (poate ca am exagerat la acest capitol si ar fi trebuit sa mai inchid diafragma). In concluzie undeva este realizat clarul dar lipsa profunzimii de camp...
26 Mai
Jepi
Gabriel Vişinescu
Tocmai il cumparasem si experimentam...:-D
25 Mai
Comentarii înscrise de Gabriel Vişinescu
[1-20] [21-40]<  41-50 din 50
 
©Proiectul Alpinet 1999 - 2021