Comunity

Search

Events
Don't miss
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Partners
Zitec - software outsourcing romania

Știrile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Today at Alpinet

Bookmark and Share

Utilizarea informațiilor oferite de Proiectul Alpinet

IMPORTANT! - De citit și de ținut minte! Informațiile conținute în paginile Alpinet trebuie folosite doar la nivel orientativ. După cum știți, situația existentă pe teren se schimbă de la o zi la alta. Practicanții turismului montan, alpinismului sau ai altor sporturi conexe se expun la diverse pericole inerente, care în cele mai nefericite situații pot conduce la răniri grave sau chiar la moarte, astfel încât este indicat să obtineți întotdeauna, înainte de a pleca la drum, informații actualizate despre zona pe care urmează să o parcurgeți.

Facem toate eforturile ca informațiile conținute în aceste pagini să fie actuale și corecte, dar volumul imens de muncă și lipsa acuta a bibliografiei turistice de pe piață pot face ca o parte dintre aceste informații să fie irelevante.

Concret, situația din teren poate să difere prin: trasee modificate sau care nu mai există, trasee noi, marcaje schimbate etc. Vă invităm să vizitați paginile dedicate centrelor salvamont și lista telefoanelor utile.

Proiectul Alpinet nu poate fi făcut responsabil, în nici un caz și sub nici o formă, pentru folosirea informațiilor conținute în paginile sale.

Drepturi de autor și mărci înregistrate

Alpinet este marcă înregistrată pe teritoriul României, în temeiul legii 84/1998 (Nr. de înregistrare 47712 - OSIM). Folosirea mărcii Alpinet în publicitate, servicii web, precum si alte domenii, fără acceptul proprietarilor mărcii, este interzisă.

Concepția, designul, grafica din aceste pagini sunt (c) 1999-2020 Proiectul Alpinet, parți din design și ghidul turistic sunt (c) 1996-2000 Potecile României, toate drepturile rezervate.

Salvamont.org, MuntiiCarpati.org, HartiMontane.ro, CluburiMontane.org, Fotogeografica.ro si Zilele-Muntelui.ro fac parte din Proiectul Alpinet.

IMPORTANT:

Vă reamintim că materialele (fotografii, articole, informatii etc.) publicate pe acest site sunt contribuții voluntare. Copierea, stocarea, arhivarea sau publicarea oricarui material de pe site-ul Alpinet.org, in orice format si in vederea folosirii in orice scop exceptand vizualizarea in browser in cadrul paginilor Alpinet, este STRICT INTERZISA fara permisiunea scrisa a administratorilor site-ului și a autorului de drept.

Folosirea site-ului

Pentru protejarea informatiilor continute in paginile sale si a drepturilor de autor ale membrilor sai, Alpinet foloseste un sistem de protectie activ, care va va avertiza si va va interzice in mod automat accesul de la o anumita adresa IP sau clasa de adrese IP in cazurile in care se constata incalcarea uneia sau a mai multor reguli din lista urmatoare. Reactivarea accesului de la respectiva adresa se poate face doar dupa trimiterea unui mail explicativ la adresa admin@alpinet.org.

 NU AGREEM:

  • Folosirea programelor de browsing offline - gen download acceleratoare, wget, Teleport, WebZip, WebCopier, HTTrack, etc.
  • Incercarile de flood sau Denial of Service prin incarcari repetate si rapide ale unei pagini sau set de pagini.
  • Folosirea expresiilor considerate deplasate sau obscene in orice post care apare pe site, agresarea verbala sau hartuirea celorlalti membri Alpinet. Incalcarea acestei reguli atrage dupa sine si suspendarea imediata definitiva a calitatii de membru Alpinet.
  • Utilizarea unor nume de cont sau utilizator false, ofensatoare, pornografice.
    Nota: orice cont trebuie sa contina prenumele si numele real al persoanei, intr-una dintre formele: prenume, nume; prenume, initiala nume; initiala prenume, nume. Initialele sau numele false nu sunt acceptate si duc la blocarea / stergerea imediata a contului.
  • Folosirea limbajului tip MIRC (k, tz, sh), utilizarea exagerata a prescurtarilor in materialele care apar pe site (stiri, descrieri, comentarii).
Incalcarea acestor reguli poate atrage dupa sine stergerea/blocarea contului si a tuturor materialelor asociate, posibil fara avertizare prealabila. Membrii sunt responsabili in totalitate pentru forma, continutul si dreptul de autor asupra postarilor de orice fel; Alpinet isi declina orice responsabilitate in acest sens

Confidențialitatea datelor personale

Înscrierea ca membru pe acest site implică înregistrarea unor date personale. Alpinet se obligă să nu divulge date personale ale membrilor Alpinet unor terțe persoane.

Conduita pe site (Netiquette)

Rugăm membrii Alpinet să manifeste bun simț și decență la adăugarea unor materiale noi precum și la comentarea unor materiale deja înscrise. Abaterile pot fi sancționate prin retragerea calității de membru, fără posibilitatea de reînscriere. Administratorii au dreptul de a lua orice decizie referitoare la acordarea sau revocarea calitatii de membru, aprobarea sau respingerea materialelor inscrise, si nu sunt obligati sa dea explicatii pentru o anumita decizie luata in acest sens.

Prezentul regulament poate fi modificat fără preaviz.

Pentru orice sugestie sau nelămurire, vă rugăm să ne contactați la admin@alpinet.org

(c) 1999-2020 www.alpinet.org, toate drepturile rezervate.

O initiativa a Asociatiei de Turism Montan "Alpinet", Cod de identitate fiscala: 23779733