Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook
Bookmark and Share

Voluntar la Plaiul Domnesc - Miercuri, 22 Iun 2011, 21:21, vizitată de 2430 ori


În luna iunie, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ a susţinut  şi implementat proiectul pentru tineret VOLUNTAR LA PLAIUL DOMNESC, finanţat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret – Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Dâmboviţa, şi realizat în parteneriat cu Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” Pucioasa şi Primăria oraşului Fieni.

La proiect au participat 27 de tineri voluntari din judeţul Dâmboviţa, selectaţi pe baza unor criterii având la bază motivaţia, participarea şi performanţa.  În perioada 17-19 iunie 2011 s-au desfăşurat activităţile  în zona montană şi anume: atelier de lucru – „Ariile naturale protejate”, activităţi de inventariere şi protejare a Rezervaţiei Naturale Plaiul Domnesc, o acţiune de igienizare în perimetrul rezervaţiei dar şi pe traseul până la ea, precum şi concursul „Cel mai tare Junior Ranger”. După trei zile frumoase, cu o vreme minunată, numai bună pentru drumeţie, tinerii s-au întors acasă obosiţi, dar cu un bagaj de cunoştinţe îmbogăţit, mai conştienţi, mai responsabili şi mai convinşi de faptul că natura are nevoie de entuziasmul şi dăruirea lor!
Următorul proiect al Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ, Voluntar pentru Leaota, va avea ca activitaţi principale refacerea unor marcaje turistice şi acţiuni de igienizare în masivul Leaota, urmărind să stimuleze participarea tinerilor din judeşul Dâmboviţa la acţiuni de voluntariat în sprijinul respectării şi protejării naturii, având în vedere faptul că  ne aflăm în Anul European al Voluntariatului.

Prof. Prundaru Marius
Presedinte AEFC
Ileana Bocanciu


Legături cu Ghidul Montan:
Munceii INTORSURII - Intorsura Buzaului  
Muntii LEAOTA - Cabana Leaota  
Muntii LEAOTA - Varful Leaota  
Munceii INTORSURII  
Muntii LEAOTA  
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii

Ştirile sunt preluate ca atare de la sursele menţionate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma şi conţinutul lor.