Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Știrile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Liste Alpinet - alpinet2k

Bookmark and Share

De la: <c...@mountainguide.ro>
Data: Vineri, 7 Feb 2014, 16:52
Subiect: [a] Schi de tura la Cabana Barcaciu? Daa!
Schi de tura la Cabana Barcaciu? Daa!
Daca ai ajuns sa citesti acest text, e clar, inseamna ca esti pasionat de ski de tura. Si in general de mers iarna la munte. De aceea, te invitam la o tura de schi (de tura) la Barcaciu, editia a IV-a, care va avea loc in perioada 4-6 Aprilie 2014.
Programul este propus de Cabana Barcaciu in vederea promovarii schiului de tura ca activitate turistica de iarna pentru explorarea domeniului de ski de tura din nord-vestul Masivului Fagaras, si se adreseaza iubitorilor schiului de tura cu o experienta minima spre medie, dar care au o dorinta de Fe, si sunt interesati sau participe la dezbateri legate de schiul de tura, si bineinteles, la cateva ture in zona Barcaciu.
Programul este sustinut de: noi cei din linia-ntai (personalul de la Cabana Barcaciu), Serviciul Public Judetean Salvamont Sibiu, Iulian Cozma Outdoors Adventures , Montrek , Almontes si Elan ski Romania prin Killy prest din Brasov. iar la suporteri raspandaci ii avem pe cei de la Alpinet.org , Tribuna Sibiului si nu in ultimul rand clasicul canal de comunicare Feisbuc!
Echipamentul minim pentru participarea la acest eveniment, trebuie sa contina urmatoarele: schiuri si clapari de tura, bete de schi, piei de foca, coltari pentru clapari, piolet, lopata de avalansa, lanterna frontala, termos, 2 perechi de manusi, haine adecvate pentru ture de iarna, trusa de prim ajutor, pieps si sonda de avalansa (cei care detin).
Cazarea cu micul dejun te costa 45 lei pe noapte, de persoana. Stam bine cu ceaiul, berea, Pepsi-ul, clatitele, si cu mancarea in general....asadar, nu iti rupe spatele carand conserve, dauneaza grav mobilitatii din zilele urmatoare, si facem pariu ca vrei sa ne gasesti si la anu' tot aici! ;-)
Fiecare persoana inscrisa va participa la activitatile programului pe propria raspundere. La cabana cei inscrisi vor completa si semna un formular in acest sens.
Persoana de contact: Mihai Petre tel: 0740059805, barcaciu@yahoo.com.
Va asteptam,
Iulian Cozma
Mesajele sunt preluate ca atare de la sursele menționate.
Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru forma și conținutul lor.


Legături cu Ghidul Montan:
Muntii FAGARASULUI - Compl.Turistic Sambata  
Muntii FAGARASULUI  
Muntii ANINEI si Munceii DOGNECEI  


Comentarii
De crisdevil oreus - publicat Luni, 10 Feb 2014, 5:13
ok
Comentarii pentru acest mesaj
Autentifica-te sau inregistreaza-te pentru a inscrie comentarii