Comentarii înscrise de Dan Harabagiu
[1-20] [21-40] [41-60]<  61-70 din 70
 
FotografieComentariuData
~
Ioana Budușan
Imi place ideea!
1 Iun
Nest
Călin Leucuța
Un loc fruntas la sectiunea "Funny", in TOP mai greu!
1 Iun
Jumătate nor
Marius Ilioaea
Fara suparare dar nu e o fotografie de TOP! Pe cind o ceata totala careia sa-i dam voiosi numai de 10!
1 Iun
Lumină
Dragan Teodor
Mie imi place!
28 Mai
Tăul Negru
Aida Ghiea
Cred ca-i lipseste perspectiva!
27 Mai
Umbra
Cristi Zegheru
Destul de cetoasa din pacate!
25 Mai
Jepi
Gabriel Vișinescu
Care a fost motivul pentru care ai folosit filtru??
25 Mai
Oracol
Sorin Rechițan
Interesanta! Doar atit! Imi cer scuze de la autor si de la ceilalti dar eu nu vad nimic "super"! Cred ca se acorda cu prea multa usurinta nota maxima pentru toate fotografiile inscrise in TOP! Daca tot se acoda numai de 10 (sau din greseala cite un 9!) ar fi mai bine ca nota finala sa fie calculata dupa numarul de votanti "pro" si "contra"!
25 Mai
La Poarta Raiului
Alin Tănase
Citind mesajele pentru aceasta fotografie (si nu numai!) constat ce usor iti poti face dusmani daca indraznesti sa notezi altfel decit "majoritatea" si sa comentezi nu foarte laudativ. Opinia diferita este foarte repede si drastic sanctionata de "majoritate": "vinovatul" este ridiculizat, i se cauta eventualele fotografii publicate pe acest site si ridiculizate si ele etc... Eu cred ca cel ce intra cu o fotografie in competitie trebuie sa-si asume si riscul opiniilor nefavorabile! De ce trebuie sa avem cu totii aceiasi parere? De multe ori cei ce noteaza sau comenteaza nefavorabil sunt "calificati" drept nepriceputi, pantofari care nu au fost in viata lor pe munte etc... (se face o apreciere a pozei nu a muntelui sau daca poza imi stirneste placute amintiri!!).
Daca se doreste intradevar obiectivitate atunci n-ar fi lipsit de interes infiintarea unui juriu competent care sa se ocupe cu notarea fotagrafiilor inscrise in TOP! Altfel lasati pe fiecare sa-si spuna parerea (buna sau rea!).
4 Mai
Lăițelul
Marian Dandarilă
Cine a urcat acest virf are o vorba:"Cine-a pus Laitelu'n drum..."
7 Ian
Comentarii înscrise de Dan Harabagiu
[1-20] [21-40] [41-60]<  61-70 din 70